Апелативен съд наложи най-тежката мярка - задържане под стража на мъж от

...
Апелативен съд наложи най-тежката мярка - задържане под стража на мъж от
Коментари Харесай

Прокурор: Пред блока на наркодилър от Кърджали е имало опашка от клиенти

Апелативен съд наложи най-тежката мярка -  " задържане под стража " на мъж от Кърджали, задържан за разпространяване на дрога

„ Пред блока му е имало опашка от клиенти. Той продава наркотични субстанции. Как да бъде под „ домакински арест “, той ще продължи да продава не пред входа, а от вкъщи си “. Тези причини употребява прокурор в Апелативния съд при разглеждане на мярката за неотклонение на кърджалиец, арестуван за разпространяване на дрога, написа.

Защитата на обвинения изиска по-лека такава - „ домакински арест “ или „ парична гаранция “, с цел да може мъжът да се грижи за болната си баба в регионалния град.

Прокурорът обаче уточни, че кърджалиецът напускал постоянно страната, като обитавал зад граница по 10 месеца, като по този начин аргументът „ грижи “ се изключва.

Т. имал и предходни осъждания поради владеене на опиати. В момента пък чака дело против себе си за разпространяване.

Апелативният съд удостовери решението на окръжните магистрати в Кърджали за най-тежката мярка „ задържане под стража “ поради „ предходните осъждания и престъпни прояви на обвинения, очертаващи го като лице със затвърдени незаконни привички и проявяващо упорита незаконна воля при осъществяване на закононарушения, свързани с наркотични субстанции “.

Определението е дефинитивно.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР